Pravila nagradne igre ÔÇô Nagradna igra Nautic service

Pravila nagradne igre ÔÇô Nagradna igra Nautic service

4. maj 2016 ob 20:17

(v nadaljevanju: pravila)

 

1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator nagradne igre Nautic service (v nadaljevanju: nagradna igra) je Nautic service trgovina d.o.o., Sermin 71H, 6000 Koper, Slovenija (v nadaljevanju: organizator).


2. POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo fizi─Źne osebe s stalnim prebivali┼í─Źem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in njihovi o┼żji dru┼żinski ─Źlani. Udele┼żenci nagradne igre ta pravila sodelovanja sprejmejo in so jih dol┼żni upo┼ítevati.

 

3. TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra poteka od 5. 5. 2016 do vklju─Źno 31. 5. 2016. 

Datum ┼żrebanja je 3.6.2016.

 

4. NAMEN NAGRADNE IGRE

Namen nagradne igre je promocija organizatorja.

 

5. POTEK NAGRADNE IGRE IN ┼ŻREBANJE NAGRAJENCEV

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Nagradna igra poteka tako, da  sodelujo─Źi na strani www.facebook.com/NauticServiceTrgovina vpi┼íete ime, priimek in svoj elektronski po┼ítni naslov in ga potrdi z gumbom 'Po┼ílji'. Stro┼íke sodelovanja nosijo udele┼żenci nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri se ┼íteje, da uporabnik sprejema splo┼íne pogoje sodelovanja.

 

Vsak posameznik lahko k posamezni nagradni igri pristopi le enkrat.

 

6. NAGRADE

Nagradni sklad sestavljajo prakti─Źne nagrade manj┼íe vrednosti.

 

Prakti─Źne nagrade
- otro┼íka T-majica Volvo Ocean Race Musto ÔÇô 2 kos
- kopalna brisa─Źa Volvo Ocean Race ÔÇô 2 kos

- mornarski kavelj ÔÇô 2 kos
- polirna pasta za plovila Pai Boat 0,5kg ÔÇô 4 kosi

 

Nagrade ni mogo─Źe zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Prenos nagrad na tretjo osebo ni mogo─Ź.

 

Organizator nagradne igre si pridr┼żuje pravico, da ne podeli nagrade, ─Źe se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre.

 

7. PREVZEM NAGRAD

 

(1) Udele┼żenec je kot nagrajenec upravi─Źen do prevzema nagrade, ─Źe ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator oziroma administrator Spletne strani in/ali Facebook Profila.

(2) Nagrade so obdav─Źene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za pla─Źilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obra─Źuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado. 

(3) Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predlo┼żiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, to─Źen naslov stalnega bivali┼í─Źa, kraj bivanja, dav─Źno ┼ítevilko in dav─Źni urad. Za potrebe obve┼í─Źanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporo─Źi tudi kontaktno telefonsko ┼ítevilko.

─îe nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predlo┼żi potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakr┼ínegakoli nadomestila.

(4) Organizator s pisnim pozivom iz odstavka (3) tega ─Źlena nagrajenca obvesti o na─Źinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stro┼íke po┼ílje na naslov, ki ga je sporo─Źil nagrajenec, prevzem nagrade pa je mo┼żen tudi osebno v slu┼żbenih prostorih organizatorja na Sermin 71h, 6000 Koper. ─îe nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakr┼ínegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade ob─Źutljiv predmet (na primer ob─Źutljiv mehanizem, steklena embala┼ża, embala┼ża, ki vsebuje teko─Źino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje te┼że in/ali velikosti ni primeren za varno po┼íiljanje po po┼íti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sede┼żu organizatorja. Po dogovoru z nagrajencem je mogo─Źe po po┼íti poslati tudi ob─Źutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne po┼íkodbe, nastale med po┼íiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali po┼íkodovanega paketa in/ali po┼íkodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravi─Źen do kakr┼ínegakoli nadomestila, finan─Źnega ali materialnega.

(5) Osebe, mlaj┼íe od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predlo┼żiti pisno soglasje star┼íev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 3. odstavka tega ─Źlena, najkasneje pa do prevzema nagrade.

 

Pravice prevzema nagrad ni mogo─Źe prenesti na tretjo osebo, razen, ─Źe je ta oseba mladoletna oz. oseba z omejeno poslovno sposobnostjo. V tem primeru se prevzem nagrad ureja z enim izmed star┼íev oz. zakonitim zastopnikom, ki se zave┼że skupaj z nagrajencem, da bo prevzel nagrado v skladu s pravili te nagradne igre. Prakti─Źnih nagrad ni mogo─Źe izpla─Źati v gotovini. Nagrad ni mogo─Źe zamenjati. Organizator nagradne igre ne prevzema nobenih drugih stro┼íkov razen tistih, ki so opredeljeni v pogojih te nagradne igre.

 

8. ODGOVORNOSTI IN PRAVICE

Organizator v ni─Źemer ne prevzema nikakr┼íne odgovornosti za:

kakr┼ínekoli ne┼żelene posledice, ki bi jih sodelujo─Źi utrpel zaradi kori┼í─Źenja nagrade,

kakr┼ínekoli ne┼żelene posledice, ki bi jih sodelujo─Źi utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

 

9. DAVKI IN AKONTACIJA DOHODNINE

Dol┼żnost obveznosti pla─Źila vseh davkov in prispevkov gre v breme organizatorja. Nagrajenec je kot dav─Źni zavezanec dol┼żan organizatorju predlo┼żiti osebne podatke (ime in priimek, naslov, dav─Źna ┼ítevilka, e-mail naslov in telefonska/GSM ┼ítevilka). V kolikor nagrada izpolnjuje pogoje v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, je prejemnik dol┼żan nagrado prijaviti v napovedi za dohodnino. Organizator bo za nagrajence denarne nagrade od navedene vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna dopla─Źila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odlo─Źbo gredo vbreme prejemnika nagrade.

 

10. VAROVANJE PODATKOV

Organizator se zavezuje, da bo varoval zaupnost posredovanih osebnih. Kdor sodeluje v nagradni igri, se strinja, da se zbrani osebni podatki hranijo v dru┼żbi Nautic service trgovina  d.o.o. ter uporabijo za namen obve┼í─Źanja o novostih poslovanja oz. ponudbi dru┼żbe Nautic service trgovina d.o.o., za izdelavo tr┼żnih analiz in prilagoditve obve┼í─Źanja glede na morebitno segmentiranje ponudbe.

 

Pridobljene osebne podatke bo dru┼żba Nautic service trgovina d.o.o. skrbno varovala in uporabljala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter samo za namen, za katerega so pridobljeni.

 

─îe sodelujo─Źi v nagradni igri ne ┼żeli, da se njegovi osebni podatki,pridobljeni v nagradni igri, uporabljajo za namen obve┼í─Źanja o novostih poslovanja oz. ponudbi dru┼żbe Nautic service trgovina d.o.o., za izdelavo tr┼żnih analiz in prilagoditve obve┼í─Źanja glede na morebitno segmentiranje ponudbe, lahko pisno prekli─Źe osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov, in sicer po po┼íti, na naslov Nautic service trgovina d.o.o., Sermin 71h, 6000 Koper ali po elektronski po┼íti #EM#696f646c446b67727c6069267f687c797972773d7a7062#EM# . organizator pa mora ustrezno prepre─Źiti tak┼íno uporabo oziroma obdelavo osebnih podatkov.

 

11. KON─îNE DOLO─îBE

Pravila te nagradne igre so na voljo na Facebook strani Nautic service. Sodelujo─Źi v nagradni igri so seznanjeni z njimi in se zavezujejo, da jih bodo upo┼ítevali. Organizator si pridr┼żuje pravico sprememb pravil, ─Źe to zahtevajo vzroki tehni─Źne ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujo─Źe obve┼í─Źal z objavami na Facebook strani Nautic service .

 

Za pravilno izvedbo te nagradne igre je zadol┼żena 3-─Źlanska komisija, ki jo imenuje organizator.

 

Objavljeno, 5. 5. 2016 v Kopru.